Manikir | Pedikir | Depilacija | Masaža | Reiki | Bioptron | Nadogradnja trepavica

Da bi vaše trepavice bile besprekorne, treba da znate kakva vam maskara treba!

Da bi vaše trepavice bile besprekorne, treba da znate kakva vam maskara treba!

Da bi vaše trepavice bile besprekorne, treba da znate kakva vam maskara treba. Važno je i koje je boje, kakva joj je četkica, kakve je teksture… Uz naše savete vaše trepavice biće kao sa reklame.

Ljubičasta za zelenooke, braon za plavooke

Većina žena koristi isključivo crnu maskaru, ali treba da razmislite i o drugim bojama, s kojima će trepavice izgledati efektnije.

Pri izboru boje maskare presudna je boja očiju. Ako su vam oči zelene, izaberite ljubičastu ili zelenu maskaru, ako su plave ili sive, trepavice istaknite braon ili plavom maskarom, a ako imate braon oči, odlično će vam stajati plava, zelena ili braon maskara.

Gusta i široka četkica za volumen i dužinu

Četka u obliku češljića najbolji je izbor ukoliko želite da izbegnete gromuljice na trepavicama. Oštri zupci će se lako zavući između trepavica i razdvojiti ih, tako da će izgledati maksimalno prirodno.

Gusta, velika, široka četkica idealna je ukoliko želite upadljive trepavice s mnogo volumena i dužine.

Tanka, duga drška i uska četkica s kratkim dlačicama idealne su za osobe s kraćim trepavicama jer će lako dopreti do korena i izvući trepavice na način koji želite.

Zakrivljene četkice stvorene su za trepavice koje rastu ravno i potrebno vam je da ih zaoblite. Naravno, neophodno je i da ih uvijete pre nanošenja maskare, ali četkica će pomoći da namažete svaku dlačicu.