Manikir | Pedikir | Depilacija | Masaža | Reiki | Bioptron | Nadogradnja trepavica

Masaža

Masaža

Klasična, Reiki ili kombinovana masaža. Živite zdravo.

,

Tempo života je sve brži i brži, stres i stresne situacije su postali njegovi stalni pratioci…a sa njima i hroničan umor, napetost, nervoza, bol. Zbog toga je terapeutska masaža najzastupljenija masaža sadašnjice. Naime, to je masaža koja podrazumeva sklop više manuelnih tehnika. Primenjuje se za eliminisanje akutnih bolnih stanja leđa, ukočenosti vrata i vratnog dela kičme, kao i sve češće glavobolje izazvane nepravilnim držanjem tela ili višesatnim istim položajem leđa,usled rada na računaru. Primenom ove vrste masaže, uz konsultaciju fizioterapeuta, određuje se potreban broj terapija u cilju potpunog uklanjanja bolnih stanja leđa.

Relax masaža – kako samo ime kaže u pitanju je masaža koja će Vam pomoći da se maximalno opustite. U pitanju je prijatna, ručna masaža kojom se postiže potpuno opuštanje organizma, smanjuje se napetost, ubrzava cirkulacija.

Masaža leđa – se preporučuje osobama koje svoje radno vreme provode sedeći za računarom. U pitanju je ručna masaža koja je spoj nekoliko manualnih tehnika. Veoma je prijatna i delotvorna. Dovodi do opuštanja mišića leđa i vrata, otklanja stres i snažno deluje na opuštanje tela.

Masaža stopala – deluje na sve organe na telu i čini “čuda”. Kao što znamo na stopalima se nalaze sve tačke koje direktno odgovaraju svim organima I žlezdama u našem telu. Stimulacijom određenih tačaka na stopalima mogu se otkloniti različite tegobe. Ova masaža opušta i daje osećaj lakoće u nogama.

Reiki je tehnika koja se koristi za smanjenje stresa, relaksaciju ali i lečenje uopšte. Reiki je tehnika nekonvencionalnog lečenja energijom.  Proces se pokeće aktiviranjem simbola i polaganjem ruku uz uverenje da životna energija teče kroz ljude. Ako neko ima nisku životnu energiju, reiki mu miže pomoći da ta osoba podložna bolestima i stresu to promeni, a ako se radi o visokoj energiji, osoba se oseća zdravije i sretnije. Reiki nam naprosto omogućava da kroz sebe sprovodimo više životne energije. Više energije automatski znači više zdravlja, više uspeha, više zadovoljstva, više ljubavi, više sreće. Sve ovo se stiče praksom kroz reiki.

Sa svojim tijelom postupaj tako ljubazno da ti duša rado prebiva u njemu. – Madam Lux