Manikir | Pedikir | Depilacija | Masaža | Reiki | Bioptron | Nadogradnja trepavica

Nadogradnja trepavica

Nadogradnja trepavica

Trepavice za svaku priliku. Duge i prirodne.

,

Nadogradnja svilenih trepavica je kozmetički tretman, koji obavlja stručno osposobljena osoba – stilista za trepavice. U tom postupku stilista se fokusira na vašu prirodnu trepavicu, kako bi na nju, koristeći poseban tip lepka, nalepio jednu svilenu. Stavljaju se direktno na vašu prirodnu trepavicu i sa njom otpadaju. Dužinu i uvijenost možete sami odabrati, prema sopstvenom tipu.

Postupak se odvija u ležećem položaju i sa zatvorenim očima. Ova vrsta tretmana je potpuno bezbolna i opuštajuća, da mnogi klijenti u toku tretmana utonu u san. Profesionalno nadograđene i zadebljane vaše trepavice daju optički efekat, da vaše oči izgledaju veće, kao i da ukoliko imate problema sa opuštenim kapcima, i oni su u tom slučaju obrađeni.I ono što je najvašnije, više vam nije potrebno da nanosite maskaru na trepavice. Tretman je idealan kod onih koji nose naočare ili kontaktna sočiva. Ceo tretman “svilene trepavice” traje nešto duže od sat vremena i za to vreme, u proseku oko 60 indidvidalnih trepavica po jednom oku se smeste u poziciju.

Živite svoj san! Nemojte više sanjati o dugačkim trepavicama i zavodljivom pogledu. Bilo da želite diva oči, zavodljiv pogled i tajanstven izgled ili pak sasvim prirodan look, u svakoj situaciji svilene trepavice LUXUS LASHES će vam uvek dati savršen izgled, bez ulaganja mnogo vremena u brizi za vaše trepavice. – Madam Lux